Om oss

Välkomna till Hundparken Sverige! Sajten för dig som vill minnas tillbaka till tiden då Hundparken fanns på SVT, DR och NRK. Här samlar vi minnen, bilder och filmer i sann HP1-anda.

HUNDPARKEN SVERIGES COMMUNITY

När den svenska Hundparken stängde sina portar så bestämde sig Sparkle för att starta ett community där alla svenskar kunde samlas och fortsätta hålla kontakten. Forumet var först döpt till Hundskafferiet och var även tänkt som ett samlingsforum för att posta YouTube videos som handlade om Hundparken.

När sidan fick en total renovering så bytte den också namn till Hundparken Sverige. Användare kunde gå upp i rang genom att skriva forumsinlägg vilket blev nostalgiskt när Hundparken 1 även stängde ner, vilket gjorde till att fler medlemmar dök upp. Det blev även så populärt att skriva blogginlägg så många användare endast använde Hundparken Sverige för sin blogg. Hundparken Sverige hade även sina egna journalister som fick skriva nyheter på framsidan.

Ett och ett halvt år efter den svenska Hundparken lades ned så drev Hundparken Sverige en stor protestlista mot SVT där flera användare skrev på, det var många som inte gav upp hoppet om våran gamla park.

Hundparken Sverige blev också populär för sin julkalender år 2009 där bland annat ett minispel för att hämnas på SVT kom till. I spelet kunde man använda hattar från Hundparken till att förstöra en byggnad från SVT på ett skämtsamt sätt.

När det var många som lämnade Hundparken för att de inte tyckte om den nya versionen och när ägarna av Hundparken även funderade över att stänga ner så slutade även många att besöka Hundparken Sverige. Detta ledde till att Hundparken Sverige stängdes ned den 11 november 2011.

HUNDPARKEN SVERIGE NU TILLBAKA PÅ DISCORD

Om du är en av dem som ofta drömmer dig tillbaka till Hundparken och vill återfå kontakten med andra gamla spelare – gå med i vårt community på Discord.

ÄGARNA BAKOM HUNDPARKEN SVERIGE

Vi som står bakom denna webbplats är *Chips*/Sparkle och Gnällis från HP1.

Twitter: @Hundparken
Instagram: @Hundparken
Facebook: @Hundparken