Hundparken innan HP1

Första versionen av Hundparken

Så här såg den första versionen av Hundparken ut på DR’s SKUM, en version som många av oss inte minns idag.

Moderatorerne i Hundeparken DK

Moderatorlisten Hundeparken DK

Moderatorerne er de brave hunde som sørger for ro og orden, og tager sig af de vantro og skeptiske. De vil hænge dig og lade dig hænge til dine dages ende, hvis du besudler parken med dårlig opførsel.

Hvad kan en moderator i Hundeparken?

En moderator kan spidde de hunde som ikke opfører sig acceptabelt. En moderator spidder ALDRIG uden grund, så det vil ikke nytte at klage over at du er blevet spiddet.

Hvordan bliver jeg moderator?

Man kan ikke bare blive moderator. Moderatorer bliver udvalgt at redaktionen og hvis man indsender en ansøgning om at blive moderator vil den blive slettet. Redaktionen udvælger de hunde som redaktionen finder egnede da det er et stort arbejde at være moderator. Så lad være med at sende ansøgninger om at blive moderator, du vil blot vente forgæves på det svar du så gerne vil have, men aldrig får.

Jeg kan ikke finde en moderator, hvorfor?

Moderatorerne er i Hundeparken eller i debatten. Her vil de kunne svare på spørgsmål eller hjælpe på andre måder. En moderator er ikke altid lige til at få fat i, da deres arbejde er frivilligt, og fordi de nogle gange laver andre ting end at moderere.

Moderatorlisten – Brugernavn og Hundenavn

Disse hunde er dem der vogter over Hundeparken fra 2005 til 2007. Disse hunde besider de magiske kræfter og det er dem der sørger for lov og orden. Läs mer

Butiker i danska Hundeparken

Butikker i Hundeparken

I den danska Hundparken fanns det en mängd olika butiker, här har vi samlat de butikerna som fanns i parken år 2004 tillsammans med vart de låg och en liten inblick av vad som fanns i de olika butikerna just då.

Bamseshoppen

Bamse butikk Hundeparken

I Bamse shoppen kunde man köpa hattar som var designade av användarna själva. En gång i månaden var det tävling där en lycklig vinnare fick sin hatt insatt i butiken. Bamseshoppen var endast till för vattenhundar, så man tjänade inget på att begära lift över till ön som valp-sporthund då man ändå inte kunde se några hattar.

Nordvest Engen i Hundeparken

Bamseshoppen ligger vid Nordvest Engen

Igloo shoppen

Igloo butik Hundeparken

Igloo shoppen var butiken för dig som älskade julen för här kunde man nämligen hitta alla möjliga julhattar man kunde tänka sig. Tomteluvor, vingar, olika typer av glorior och jesusbarnet själv var bara några av de saker som gick att köpa.

Igloo butik Hundeparken

Igloo hatte

Kart Nordvest Pladsen i Hundeparken

Igloo ligger på Nordvest Pladsen

Tweet tweet

I Tweet tweet gick det att köpa olika typer av fåglar och för att komma ut till butiken var man tvungen att vara vattenhund eftersom hela rummet var fyllt av vatten.

Tweety Hundeparken

Tweet Tweet hatte

Fugleøen kart

Tweet Tweet ligger på Fugleøen

Happy hat shop

The Happy Hat Shop

Chansen är stor att du köpte din första hatt i Happy Hat Shop eftersom det var Hundparkens första butik med ett brett utbud av prisvärda hattar. Det fanns två stycken butiker i Hundtorget, en till höger och en till vänster.

Happy hat shop

Happy hat shop hatte

The Happy Hat Shop ligger i Syd ved Hundetorvet.

Funky flowers

Funky Flowers

Funky Flowers var butiken för hunden med gröna tassar för här gick det nämligen att hitta alla möjliga typer av växter och blommor att pryda sin hund med av Mr. Flowerpusher. Många av hattarna var väldigt dyra till en början och ansågs vara väldigt exklusiva.

Funky flowers butik

Funky flowers hatte

Funky Flowers ligger i Nord øst ved Engen.