Butiker i danska Hundeparken

Butikker i Hundeparken

I den danska Hundparken fanns det en mängd olika butiker, här har vi samlat de butikerna som fanns i parken år 2004 tillsammans med vart de låg och en liten inblick av vad som fanns i de olika butikerna just då.

Bamseshoppen

Bamse butikk Hundeparken

I Bamse shoppen kunde man köpa hattar som var designade av användarna själva. En gång i månaden var det tävling där en lycklig vinnare fick sin hatt insatt i butiken. Bamseshoppen var endast till för vattenhundar, så man tjänade inget på att begära lift över till ön som valp-sporthund då man ändå inte kunde se några hattar.

Nordvest Engen i Hundeparken

Bamseshoppen ligger vid Nordvest Engen

Igloo shoppen

Igloo butik Hundeparken

Igloo shoppen var butiken för dig som älskade julen för här kunde man nämligen hitta alla möjliga julhattar man kunde tänka sig. Tomteluvor, vingar, olika typer av glorior och jesusbarnet själv var bara några av de saker som gick att köpa.

Igloo butik Hundeparken

Igloo hatte

Kart Nordvest Pladsen i Hundeparken

Igloo ligger på Nordvest Pladsen

Tweet tweet

I Tweet tweet gick det att köpa olika typer av fåglar och för att komma ut till butiken var man tvungen att vara vattenhund eftersom hela rummet var fyllt av vatten.

Tweety Hundeparken

Tweet Tweet hatte

Fugleøen kart

Tweet Tweet ligger på Fugleøen

Happy hat shop

The Happy Hat Shop

Chansen är stor att du köpte din första hatt i Happy Hat Shop eftersom det var Hundparkens första butik med ett brett utbud av prisvärda hattar. Det fanns två stycken butiker i Hundtorget, en till höger och en till vänster.

Happy hat shop

Happy hat shop hatte

The Happy Hat Shop ligger i Syd ved Hundetorvet.

Funky flowers

Funky Flowers

Funky Flowers var butiken för hunden med gröna tassar för här gick det nämligen att hitta alla möjliga typer av växter och blommor att pryda sin hund med av Mr. Flowerpusher. Många av hattarna var väldigt dyra till en början och ansågs vara väldigt exklusiva.

Funky flowers butik

Funky flowers hatte

Funky Flowers ligger i Nord øst ved Engen.

Liknande:

Kommentera