”Min högsta önskan är att få tillbaka Gnällis” säger Tetsu

Nu är han mer uppmärksammad än aldrig förr, mest p.g.a hans tidigare förhållande med Gnällis. Det är såklart Tetsu vi pratar om, och här kommer en exklusiv intervju med honom.

Namn: Tetsu

Ålder: 2 hundår

Rang: Rymdhund

Kön: Hane

Civilstånd: Singel

Det har länge surrats om ifall Tetsu och Gnällis är ett par, stämmer det eller är det bara ett rykte som nått våra öron?

Tyvärr, vi är inte det längre.

Vad var det som hände som gjorde att din och Gnällis relation inte höll?

Jag klantade mig som vanligt.

Så man kan alltså inte säga att du har tur i kärlek?

Jo, det har jag verkligen. Jag hade turen och träffa den söta jycken.

Vad gör du en vanlig dag i sitt liv som hund?

Gosar, leker med mina fina vänner och ställer upp på någon tävling antar jag.

Om du blev erbjuden en romantisk middag för två på en fransk restaurang, vem skulle då tilldelas platsen som ditt sällskap?

Hehe, det är en rätt kul fråga. Som det är just nu hade jag valt Gnällis.

Varför?

Oh, för att hmm…Hon är sig själv och jag älskar henne på alla sätt.

Om det var Gnällis som hade blivit erbjuden en romantisk middag för två, tror du då hon hade valt Tetsu som henne kavaljer?

Kanske, vem vet. Det får du nog fråga henne om.

Om du hamnade på en tropisk, öde ö. Vad skulle han mest sakna?

Det är onödigt att nämna namn, men han skulle nog sakna sina allra bästa vänner mest.

Hur ska en hona vara för att passa dig som handen i handsken?

Hon ska absolut vara sig själv, stå för det hon tycker. Jag vill gärna ha någon att skratta med. Självklart får tiken som följer med till hans koja vara söt också.

Vad är ditt värsta minne?

Åh hmm. Det är en svår fråga. Det händer väl alla mindre roliga saker, men jag kommer inte på något speciellt. Eller jo förresten, för ca 6 veckor(?) sen så gillade jag en tik jättemycket, men som inte gillade mig tillbaka.

Vad är din högsta önskan för tillfället?

Oj oj,hmm. Det är nog att få tillbaka Gnällis.

Skrivet av hunden Malony

Det är svårt att vara valp

Idag träffade jag en liten valp i parken. Jag gav henne en hatt. Men jag hade aldrig trott att det kunde vara så svårt för en liten valp att förstå hur man sätter på sig hatten. Jag vet ännu inte om hon lyckats. Valpen som jag träffade var helt ny i HP, så det kan ju förklara en del.

Men efter att ha träffat valpen så har jag tänkt en del på hur det var för mig när jag var valp. För det första så fick jag inte min första hatt innan jag var slädis. Vad en sporthund var visste jag inte. Jag trodde det hette spårhund. När jag sedan fick höra om vattenhundar och ninjor mm så förstod jag ingenting.

Det var tur att det fanns hundar som kunde förklara för mig. Moderator kallade jag moderat… ja, det är ju inte lätt att vara valp. Att man skulle gå till visis förstod jag inte häller. ”Gå till visis” sa alla hundar när jag frågade hur man blev äldre. Så jag började tro att Visis var en hund man skulle gå till. Men så var det ju inte.

Det är jättebra att man gjort fredag till valpdagen. Ja, dagen då man ska vara snäll och hjälpsam mot valpar. Men självklart ska man om man kan hjälpa valparna göra det oavsett vilken dag det är. För hur kul är det att gå runt och leta efter hunden Visis!?

Skrivet av användaren pollystark för tidningen Hundblaskan

Stammen

Stammen var en av de sex olika kopplen som fanns tillgängligt i Hundparken och ingången till Stammens koppelrum hittade du i Sydväst – Floden.

Stammens håla i Hundparken

Stammens butik

Stammens butik i Hundparken

Tildi är perfekt i hans ögon

Tildi är perfekt i Luddvigs ögon

Enligt Luddvig själv vet vi i princip allt om honom. Han yttrar sig om att hans största talang är att vara riktigt klumpig. De flesta hundar som vet vem Luddvig är, vet att han ofta bär på ett leende på läpparna och att ett friskt humör hör till hans personlighet.

Tildi och Luddvig, kanske hundparkens nuvarande hetaste kändispar, fann kärleken hos varandra efter en lång period som nära vänner. En dag satsade Tildi och tog första steget och friade till Luddvig, som svarade ja.

Efter ett missförstånd valde Luddvig och Tildi att ta en paus ifrån deras förhållande, men hittade lyckligtvis tillbaka till varandra igen. Lika nykära som det en gång varit och förälskade ända in i själen.

Tildi och Luddvig

När jag frågar Luddvig vad som är allra bäst med Tildi, så svarar han att Tildi är perfekt i hans ögon och att han älskar henne med hela sitt hjärta. Han kan inte tänka sig ett liv utan Tildi och vill absolut inte släppa taget om henne.

För inte så länge sen tyckte både Luddvig och Tildi att tiden var inne för att skaffa en valp. Valpen blev Gullingen. Luddvig är väldigt mån om sin familj, för familjen och vännerna kan han inte leva utan. Hattarna har ingen betydelse, och dem klarar han sig galant utan.

En perfekt fredagskväll för honom skulle vara att mysa med Tildi under uppsikt av levande ljus, hoppa runt med vännerna eller anordna en tävling för hundarna i parken.

Allt kan hända i ett förhållande, men Luddvig tror och hoppas innerligt att hans och Tildis förhållande kommer att hålla i sig ett bra tag till.

Skrivet av hunden Malony

Dog Vegas

Dog Vegas
Sporthunden Pluto! i Dog Vegas som var platsen där man brukade hamna efter att ha svarat på en fråga i Visdomsberget.

*Chips* och Pinkoreds bröllop

En video från när hundarna *Chips* och Pinkored gifte sig i Lerpölen efter vinsten i Kennelmates med moderatorn Jenny som präst.