Ett år med Hundparken Sverige

Alla älskar Hundparken

Hej allihop! Om ett par dagar är det hela ett år sedan denna webbplats slog upp sina portar för första gången för att låta personer på ett nostalgiskt sätt minnas tillbaka till tiden i Hundparkens första version.

I samma veva öppnade vi även upp vår Discord-server som låter hundparksälskare oavsett version eller land samlas, prata minnen från förr och återfå kontakten med gamla vänner som man kan ha tappat kontakten med. För tro det eller ej, nu är det 11 år sedan den svenska Hundparken lades ned.

Något som vi väldigt snabbt märkte när vi öppnade servern var att det inte bara var vi som tänkte tillbaka på spelet som fångade våra hjärtan som barn utan det var många fler där ute som blickade tillbaka på just denna tid i sina liv.

Men åh vilken nostalgi! Kommer ihåg så många av er, vilka tider vi hade ?”

Jicko

alltså jag är SÅ glad att jag inte är ensam att tänka på hp fortfarande hahaha

Amalthea/Dougge

VAD ÄR DETTA FÖR BÄSTA THROWBACK

MIN LÖRDAG KUNDE EJ BÖRJAT PÅ BÄTTRE SÄTT

going all caps because excited :–D

Fluff 1000

så härligt att dela minnen med varandra, blir så glad när jag tänker tillbaka på hp-tiden?”

Dreamsplash

Under året som har gått har Hundparken Sverige fått 120 medlemmar som aktivt har pratat om allt mellan himmel och jord och så klart delat massvis med härliga minnen från parken (fun fact att vi kommit upp i över 15 000 skickade meddelanden under denna tid!).

U know ur a true hpare when the first question is… what color!!! ????

Sorro

Hundparken Sverige 2019

Detta år har vi delat bilder, filmer och även tagit fram roliga quiz som ”Hur mycket kan du om Hundparken” eller ”Vilken rang var du i Hundparken”. Och det kommer vi fortsätta med!

Men nytt år innebär många gånger nya möjligheter och detta år har vi lite nya idéer för Hundparken Sverige. Vi kommer bland annat kicka igång en serie där vi intervjuar gamla Hundparksveteraner som vi alla minns från förr – så det kommer under 2019!

Med detta sagt vill vi tacka alla er för att ni är en del av detta härliga community idag ✨

Liknande:

Kommentera