Rangerna i Hundparken

Genom att svara på frågor i Visdomsberget kunde din hund gå upp i rang med målet att en vacker dag bli ninjahund och poffa omkring som de andra hundarna i parken. Nedan har vi samlat alla de olika rangerna som fanns i parken. Enjoy!

Valp

Valp

Valpar är de yngsta hundarna i parken. De kan inte göra så mycket ännu, men kan snabbt komma upp i höga karmapoäng. Valpar är av naturen nyfikna och spenderar mycket tid till att gå runt i parken och lära sig av de andra hundarna.

Förmågor: Inga

Slädhund
Slädhundar är unga och starka hundar som verkligen lever livet. De hänger runt i parken så ofta de kan och älskar att rida runt på andra hundars ryggar.

Förmågor: Para, rida, fråga om att bli vän

Sporthund

Sporthund
Sporthundar älskar att gå på upptäcktsfärd och lägga ut spår där de varit. Om du har svårt att hitta i parken är det bara att fråga en sporthund om hjälp.

Förmågor: Kissa och bajsa

Vattenhund

Vattenhund
Vattenhundar älskar att simma, glassa omkring på stranden och samtidigt passa på att visa upp sina muskler för att imponera på de andra hundarna.

Förmågor: Simma

Rymdhund

Rymdhund
Rymdhundar har under en kort period i sitt liv arbetat som testpilot på rymdskepp. De tycker om att ligga i gräset och titta på stjärnorna och drömma sig bort till andra planeter där gatorna är fulla med köttben och hundkex.

Förmågor: Warpa långt (med hjälp av kartan)

Jycklarhund
Jycklarhundar älskar att uppträda, klä ut sig och busa med de andra hundarna. Till och från smyger de omkring i parken utklädda till buskar och spionerar på de andra hundarna. Vid andra tillfällen sätter de upp Hamlet eller mimar så gott de kan. För de mesta blir de andra hudarna irriterade på Jycklarhundarna.

Förmågor: Klä ut sig till olika objekt

Ninjahund
Överraskning…

Förmåga: Warpa kort (i samma rum)

Hur många frågor krävdes för att gå upp i rang?

Valp > Slädhund – 3 frågor.
Slädhund > Sporthund – 70 frågor.
Sporthund > Vattenhund – 90 frågor.
Vattenhund > Rymdhund – 160 frågor.
Rymdhund > Jycklarhund – 300 frågor.
Jycklarhund > Ninjahund – Överraskning 

Liknande:

Kommentera