Rävlyan – ett spel inspirerat av Hundparken under utveckling

Hej på er allihopa!

Vi som driver fansiten hundparken.se har under en tid haft ett spel under utveckling som är inspirerat av den gamla Hundparken, HP1 vid namn Rävlyan, och i våras öppnade vi upp en server på Discord för att samla alla som vill vara med och följa utvecklingen av spelet.

Nu har det gått ungefär ett halvår sedan servern öppnade och det har hänt en hel del roliga saker! Rävfamiljen har vuxit till över 250 medlemmar och 190 skapade rävar, antalet funktioner har ökat rejält (från första början loggade man endast in i ett tomt rum och nu har vi hattar, himmel och objekt på plats!) och mycket nytt är på gång.

Därför vill vi passa på att bjuda in er alla som är intresserade till vår server på Discord där ni kan skapa er egen räv, delta i speltest, följa utvecklingen och diskutera spelet med oss! Om du tycker detta låter spännande och kul så är du varmt välkommen in i värmen – det är bara att klicka på länken nedan för att bli en i gänget:

? Gå med i Rävlyans server på Discord ?

rävlyan spel virtuell chattvärld

? Besök Rävlyans nya webbplats på ravlyan.com ?

Vad kan man göra om man går med i er server?

Alla som går med i Rävlyans server får skaffa sig sin helt egna räv som man får designa precis som man vill ha den. Detta gör man genom att spendera bär på nya pälsfärger och ansikten som gör räven mer unik (det går tom. att låsa upp betafärger om man har riktigt tur!). Och det roliga tar inte slut där för du kan även använda räven för att delta i tester av spelet innan det är släppt för allmänheten!

Skapar ni bara ett Discord-spel?

Nej, nej, inte alls! Detta är bara början och ett fantastiskt sätt för oss som utvecklar Rävlyan och alla som är intresserade att mötas på en och samma plats, ta del av nya funktionaliteter, knyta vänskapsband och ha riktigt kul under resans gång! När spelet börjar närma sig lansering kommer vi att flytta över till en egen webbplats.

Så om du tycker detta låter som något för dig och vill vara med och hjälpa Rävlyan framåt är det bara att ta en titt förbi servern eller spana in vår nylanserade webbplats ravlyan.com så ses vi alla snart!

Liknande:

Ett svar till “Rävlyan – ett spel inspirerat av Hundparken under utveckling”

Kommentera