Svarta hundarna blir fler, när ska detta få ett slut?

Svarta hundar

Alla har vi märkt att allt fler hundar i parken blir svarta. Bomberna har som ett kraftigt nedslag bara blivit fler och fler, och för varje dag som går blir ännu några hundar svarta. Att bli bombad innebär ju inte bara att bli svart, man förlorar även 15 karmapoäng. Och som alla vet får vi varken karmapoäng eller vår naturliga färg tillbaka.

Hundparken har varit i den här situationen i över en månad nu, och man börjar ju fundera på när parken ska bli ”normal” igen. Bara några få lyckliga jyckar har sin naturliga färg kvar. Rosa, gröna gula, ja i alla dess färger som piffar upp det svarta. Ska parken någonsin uppdateras igen? Jacy, är hunden som kan lösa problemen. Jacy är vårat hopp.

Bara de nyskapade hundarna eller de som inte har varit inne under den här tiden i parken, kan få 50 karma poäng, en gång. Sen är dem i samma situation som oss andra.

Man kan kalla det här för en enda lång dag. En dag som har varit i någon månad. Låter ju knäppt, eller hur? Men det är så vi kan spegla det här. Som tur är finns det några hundar som gillar att vara svarta och tycker bomber är en riktigt rolig grej att göra på fritiden. Vi får väl tänka som dem och göra det bästa av situationen. Det är bara att vänta…

Skrivet av hunden Lovvsan

Liknande:

Kommentera