Vad hände egentligen efter Kennelmates?

Kennelmates natt 1
Den första natten i Kennelmates efter valet av partner.

I somras var det en stor tävling vid namn Kennelmates. 5 honor och 5 hanar, alla singlar, var med för att finna kärleken, men priset var väl också frestande? För vem kunde motstå chansen att kanske vinna valfri betafärg, få rangen upphöjd till ninja, och tusentals köttben, som jackpoten bestod utav? Anmälde hundarna sig för att hoppas på att finna sin drömprins/drömprinsessa eller för prisets skull? Och vad hände egentligen efter sommarens stora tävling Kennelmates?

Vi vet att tävlingen avslutades med att Chips och Pinkored delade på priset, men vad hände efter det? Levde Chips och Pinkored lyckliga i alla sina dagar? Umgås fortfarande hundarna som var med i Kennelmates på fritiden? Vad var det bästa minnet från tävlingen? Frågorna är många och för att få reda på allt detta, så var jag tvungen att ta itu med de frågor som vi alla undrat över.

Frågor till Pinkored

Levde *Chips* och Pinkored lyckliga i alla sina dagar?

Vi blev tillsammans och var väldigt lyckliga. Men sedan så kändes det som om det inte var riktigt rätt för mig. Vi kanske gick lite för fort framåt och hade inte lärt känna varandra ordentligt. Vi gjorde slut, eller rättare sagt, jag gjorde slut med Chips.

Sen så hade väl du och Pennie några konflikter under tävlingens gång? Vad handlade bråken om?

Det handlade väl mest om små, onödiga konflikter som blåste upp och blev en stor grej. Jag minns inte riktigt, men jag tror att bråket i grunden handlade lite grann om Chips. Men det är löst nu och vi har lagt allting bakom oss.

Vad tyckte du om tävlingarna?

Tävlingarna var väldigt roliga, och man var alltid nervös för att få lämna kenneln. Man hade trots allt lärt känna många fina hundar, och det skulle vara tråkigt att behöva lämna dem. Dessutom ville man ju förlora chansen till dem fina priserna – även fast detta såklart inte betydde mest. Jag var ju mer ute efter att hitta min blivande kärlek.

Kennelmates dag 2
Den första morgonen i Kennelmates vaknade alla upp som valpar eller slädhundar.

Frågor till Chips

Vem kom du bäst överens med under tävlingen?

Det gick fram och tillbaka hela tävlingen och det blev vissa bråk och missförstånd. Men den hunden jag var bra kompis med under hela tävlingen var Galileo.

Vad är ditt bästa minne sen Kennelmates?

Mitt bästa minne var ifrån då jag var ute ur tävlingen och var i buskhavet då Ivis sa att jag fick komma in i tävlingen igen.

Har du lärt dig någon läxa från Kennelmates?

Jag vet inte om jag ska kalla det läxa, men jag har i alla fall lärt mig att det går bättre om man tror på sig själv och varandra.

Frågor till Chawe

Kommer ni ihåg den blåa hunden Chawe, som var en av deltagarna i Kennelmates? Han har tyvärr avlidit och har återupplivats till Thorone, som nu står för svaren på frågorna.

Vilken var den roligaste tävlingen i Kennelmates?

Grävbenstävlingen

Vilken var den första kärleken i Kennelmates?

Det var Fidelsia

Vilket är ditt bästa minne från tävlingen?

På mornarna när alla vaknade. Det var så tyst, bara fågelkvittret i bakgrunden.

Frågor till Pennie

Varför anmälde du dig till Kennelmates?

Jag kände sedan lång tid tillbaka en hund som var med i Hundkojan och han berättade mycket om hur det var, eftersom jag inte kunnat titta på tävlingen själv då rummen alltid var fulla av publik. När jag sedan hörde om en uppföljare så tyckte jag att det skulle vara spännande att få uppleva något liknande själv. Att temat sedan var kärlek och parbildning var också något som lockade mig eftersom jag letat efter drömhannen.

Umgås du fortfarande med hundarna som var med i Kennelmates?

Jag träffade aldrig drömhannen i Kennelmates, och för övrigt så kom jag inte särskilt bra överens med några av de andra deltagarna. Jag hade kul till en början, men jag hade förväntat mig något annat än vad jag fick uppleva. Därför har jag inte någon närmare kontakt med dem som jag ändå lärde känna under tävlingen.

Vann rätt hundar?

Nej, jag tycker inte att hundarna som vann Kennelmates vann ärligt. Det kändes inte som att alla kämpade på samma villkor då vissa t.ex. fick extra chanser när de egentligen åkt ur tävlingen. Det är inte så att jag inte anser alla deltagare vara värdiga vinnare, men det var inte rättvist helt enkelt.

Kennelmates dag 3
Den tredje dagen blev alla tävlande spetsade när de försökte väcka den sovande domaren.

Som efterord till den här intervju-artikeln vill jag tacka dessa fyra deltagare i Kennelmates för att ni gjorde denna artikel möjlig. Ett stort tack!

Fast som allt annat här i livet är vissa gåtor olösta, och förblir kanske ett mysterium. Vi har inte fått reda på allt som hände i Kennemates, men kommit en bra bit på vägen, och vi som har följt Kennelmates har fått upplevt magiska ögonblick blandats med glädjetårar och besvikelse. Allt detta har vi bara deltagarna och arrangörerna i Kennelmates att tacka för!

Skrivet av hunden Malony

Kommentera